Pleisterwerken

- Een egale afwerking verzekerd -

Pleisterwerken binnen & buiten

Pleister goed aanbrengen is niet iedereen gegeven. Het is een stiel die de juiste techniek, de juiste materialen en vakkennis vraagt. Gelukkig weet Adrian bv exact hoe die karwei aan te pakken.

De meeste mensen kennen pleisterwerken als afwerking voor muren en plafonds na de ruwbouw en als de isolatie geplaatst is. Een pleisterlaag beschermt uw oppervlakken en is heel gemakkelijk overschilderbaar.

Tegenwoordig wordt pleister populairder voor buitenwerken. Als uw gevel wat verouderd of beschadigd is, is pleister dé perfecte keuze om hem mee te renoveren. Een andere troef is dat pleister waterdicht is en verhindert dat er vocht in uw gevel trekt.

pleisterwerken afbeelding 1
pleisterwerken afbeelding 2

Uw muren laten bepleisteren?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

pleisterwerken afbeelding 3
pleisterwerken afbeelding 4
- Tal van kleuren -

Bepleistering volgens uw smaak

U kan helemaal zelf kiezen in welke kleur(en) wij het pleister aanbrengen. Als u over een bepaald kleurenpalet of kleurencombinaties twijfelt, geven wij u graag tips.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wil u een offerte aanvragen? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in. Wij komen dan spoedig langs om uw situatie in kaart te brengen en een concrete prijs voor uw pleisterwerken te berekenen.